Sommarpersonal sökes

Vi söker sommarpersonal till Nösundsgården.

Vi söker just nu följande positioner:

  1. Cafébiträde: Vi söker trevligt, piggt cafébiträde
    men….
    även dig med tidigare erfarenhet från branschen som kan ta ledaransvar inom restaurang samt café och ha övergripande ansvar för caféets helhet, personal samt förbereda lättare rätter, baka och hålla ordning i
  2. Servitör/servitris: Vi söker en positiv och serviceminded person som brinner för att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse. Du kommer att ta emot beställningar, rekommendera rätter och studsa fram mellan borden med ett leende på läpparna.
  3. Kock: Vi söker även en erfaren och kreativ kock som är ansvarig för att tillaga våra läckra rätter. Du kommer vara delaktig i att planera och förbereda menyer och säkerställa hög kvalitet på maten som serveras.

Är du eller känner du någon passionerad och engagerad person som älskar att arbeta inom restaurangbranschen? Då har vi den perfekta möjligheten! Vi söker nu personal till Nösundsgårdens restaurang café,

Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i en unik och trivsam arbetsmiljö med några meter till havet på västra Orust.

På Nösundsgården tror vi på ett teambaserat arbetssätt där alla medarbetare bidrar till att skapa en trevlig atmosfär för våra gäster.

Om du vill vara en del av vårt härliga team sänd oss ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för jobbet. Vi ser fram emot din ansökan!

Sänd din ansökan till: nosundsgarden@nosundsgarden.se
Tel. 0304-20999

Dela gärna detta inlägg och hjälp oss hitta dom vi söker.

Kommentera oss på Tripadvisor